Errors when I try to add plugins

Found a bug in EventGhost? Report it here.
Post Reply
Sangrias
Posts: 4
Joined: Tue Dec 03, 2013 4:30 pm

Errors when I try to add plugins

Post by Sangrias » Tue Dec 03, 2013 4:35 pm

When I try to add the Plugins (AutoRemote and the Webserver) I get error messages.
When I go to "Files -> Settings" get error messages too.

Download new but still the same....
Attachments
Log.txt
(13.95 KiB) Downloaded 278 times

joaomgcd
Posts: 17
Joined: Tue Oct 02, 2012 9:42 pm

Re: Errors when I try to add plugins

Post by joaomgcd » Mon Dec 09, 2013 2:14 pm

Any info on this? The problem seems to have to do with the spinner control.

Sangrias
Posts: 4
Joined: Tue Dec 03, 2013 4:30 pm

Re: Errors when I try to add plugins

Post by Sangrias » Thu Dec 12, 2013 7:32 pm

No help ???

User avatar
Pako
Plugin Developer
Posts: 2294
Joined: Sat Nov 11, 2006 1:31 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Errors when I try to add plugins

Post by Pako » Sun Jan 12, 2014 11:58 am

Sangrias wrote:No help ???
Maybe you could help yourself if you looking for a bit:
Python problems

Pako

Sangrias
Posts: 4
Joined: Tue Dec 03, 2013 4:30 pm

Re: Errors when I try to add plugins

Post by Sangrias » Wed Jan 29, 2014 8:39 pm

I looked and i tryed but problem still exists.

User avatar
Pako
Plugin Developer
Posts: 2294
Joined: Sat Nov 11, 2006 1:31 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Errors when I try to add plugins

Post by Pako » Sat Feb 08, 2014 9:44 am

Sangrias wrote:I looked and i tryed but problem still exists.
We do not have enough information to solve.
For example, your configuration file, OS version, EG version,
what are your settings for "decimal symbol" and "digit grouping symbol" ...
Without this information, I am not able to do anything.
I do not have that problem.

Pako

Post Reply