[FIXED] updating EG 0.3.0 to 0.3.1 regarding JumpIf-macros

Found a bug in EventGhost? Report it here.
Post Reply
m00k00
Posts: 13
Joined: Fri Feb 24, 2006 7:18 pm

[FIXED] updating EG 0.3.0 to 0.3.1 regarding JumpIf-macros

Post by m00k00 » Sat Apr 29, 2006 12:45 pm

Hi dudes!
After updating from EG 0.3.0 to 0.3.1 i experienced the problem, that all my "conditional jump"-macros do not work anymore. On the left panel it shows this error in the commands:
EventGhost.JumpIf(u'SpecialItem == True', XmlIdLink(365), False)

I allready read, that JumpIf isn't built-in anymore, but it was mentioned, that you only can't add it anymore but silently it's still supported. Now i stumbled across the NewJumpIf.py in subfolder \eg\CorePlugins\EventGhost. I tryed to edit the JumpIf-commands to NewJumpIf-commands myself, but it showed no reaction. I can't add it via add Macro, too. So what am i supposed to do to get my macros working again? I didn't found any remark according this problem yet here. So i hope you can help me out ;) Thanks in advance!

User avatar
Bitmonster
Site Admin
Posts: 2239
Joined: Mon Feb 06, 2006 10:28 pm

Post by Bitmonster » Sat Apr 29, 2006 3:21 pm

Sorry, that was my fault. The old JumpIf was intended to work in 0.3.1 but should not shown up in the AddActionDialog. But I changed some code by accident shortly before I released 0.3.1 and that disabled it completely.

I will release 0.3.2 tomorrow (I hope) and then it should work again.

User avatar
Bitmonster
Site Admin
Posts: 2239
Joined: Mon Feb 06, 2006 10:28 pm

Post by Bitmonster » Sat Apr 29, 2006 4:03 pm

Well, I just uploaded a pre-release version of 0.3.2 (build 594). It should do the trick so far:
http://www.eventghost.org/downloads/

m00k00
Posts: 13
Joined: Fri Feb 24, 2006 7:18 pm

Post by m00k00 » Sun Apr 30, 2006 1:17 pm

Muchas gracias amigo! My backup of the config.xml together with this release fixed the problem!

Post Reply