Page 1 of 1

[FIXED] Incompatibility using MFT app

Posted: Mon Jul 09, 2007 3:58 pm
by fidoboy
I've discovered that when using MFT (http://www.xs4all.nl/~hveijk/mst/indexe.htm) eventghost doesn't work... all findwindow actions and may be some others stop working (they appears as python commands in the tree view) when MFT is loaded before eventghost. it will be possible to solve it? i'm using 0.3.6 1024 version of eg

regards,

Re: Incompatibility using MFT app

Posted: Mon Jul 09, 2007 7:00 pm
by Bartman
Can you give a step by step procedure to reproduce the error.
We already have a discussion in the german part of the forum, but we are unable to recreate the error.

Re: Incompatibility using MFT app

Posted: Mon Jul 09, 2007 8:02 pm
by fidoboy
Sorry but i can't understand german language. The steps to reproduce the error:

Donwload MFT and execute it. Then press install button in MFT
Reboot computer
Open EventGhost and you get the error:

Code: Select all

Can't find action: Window.FindWindow(u'runmacro.exe', None, None, None, None, 1, False, 0.0, 2)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, 1, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.SendKeys(u'i', False)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, 1, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.SendKeys(u'o', False)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, 1, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.SendKeys(u'f', False)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, 1, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.SendKeys(u't', False)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, 1, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.SendKeys(u'{F9}', False)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, 1, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.SendKeys(u'g', False)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, 1, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.SendKeys(u'w', False)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, 1, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.SendKeys(u'D', False)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, 1, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.SendKeys(u'k', False)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, None, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, None, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.FindWindow(u'MediaPortal.exe', None, None, None, None, 1, False, 0.0, 0)
Can't find action: Window.SendKeys(u'h', False)
Can't find action: Window.SendKeys(u'{Escape}', False)
Autoarranque
Plugin: Speech
Plugin: Task Create/Switch Events
Plugin: HID: Genius MCE RX
Plugin: HID: Genius MCE RX
Plugin: HID: Genius MCE RX
regards,

Re: Incompatibility using MFT app

Posted: Mon Jul 09, 2007 8:03 pm
by fidoboy
I've noticed also that if you close EG and then you open it again there is no errors... So, it only occurs the first time that it's started at boot time...

regards,

Re: Incompatibility using MFT app

Posted: Tue Jul 10, 2007 1:58 pm
by Bitmonster
On my system this MFT app doesn't produce the error you are seeing. Anyhow, we are working on this bug. It looks like this appears if the boot up of the system is slowed down by many autostart apps. MFT might be the straw that broke the camel's back on your system.

Re: [OPEN] Incompatibility using MFT app

Posted: Wed Jul 18, 2007 4:42 am
by Bitmonster
Please try beta 0.3.6.1027

Re: [OPEN] Incompatibility using MFT app

Posted: Wed Jul 18, 2007 4:50 pm
by fidoboy
Ok, i'll try it as soon as i return to my home...

thanks,

Re: [OPEN] Incompatibility using MFT app

Posted: Thu Jul 26, 2007 1:04 pm
by Bitmonster
No news are good news?

Re: [OPEN] Incompatibility using MFT app

Posted: Thu Jul 26, 2007 4:31 pm
by fidoboy
I haven't tried it already, sorry...

Re: [OPEN] Incompatibility using MFT app

Posted: Sun Aug 05, 2007 12:39 am
by fidoboy
I works fine now... thanks!! :wink:

regards,