Plugin installs not working

Found a bug in EventGhost? Report it here.
Post Reply
slattynan
Posts: 43
Joined: Fri Jul 06, 2018 12:15 pm

Plugin installs not working

Post by slattynan » Fri Nov 30, 2018 6:20 pm

When running the plugin files they are no longer prompting install in EG. I have tried a working plugin on the previous version and then tried it on 2 installs on 2 different machines, before and after upgrading to the latest version.

jachin99
Experienced User
Posts: 557
Joined: Sat Feb 13, 2016 8:39 pm

Re: Plugin installs not working

Post by jachin99 » Sat Dec 01, 2018 5:27 am

I have seen the prompt hide behind other windows at times. Can you confirm this isn't happening for you? They seem to work fine for me on EG 5 RC 4

User avatar
kgschlosser
Site Admin
Posts: 4313
Joined: Fri Jun 05, 2015 5:43 am
Location: Rocky Mountains, Colorado USA

Re: Plugin installs not working

Post by kgschlosser » Sat Dec 01, 2018 11:13 am

I think there still may be some kinks that need ironing out in the latest RC. if you close EG fully and then double click the install file does it work then???
If you like the work I have been doing then feel free to Image

slattynan
Posts: 43
Joined: Fri Jul 06, 2018 12:15 pm

Re: Plugin installs not working

Post by slattynan » Sat Dec 01, 2018 4:22 pm

HI,

Definitely not hidden behind other windows. Tried with tablet mode on and off too in-case that had an effect.

It does work when EG is closed

User avatar
kgschlosser
Site Admin
Posts: 4313
Joined: Fri Jun 05, 2015 5:43 am
Location: Rocky Mountains, Colorado USA

Re: Plugin installs not working

Post by kgschlosser » Sun Dec 02, 2018 12:13 am

i have already fixed this and the restart problem. if you want the corrected files I can attach them to a post.
If you like the work I have been doing then feel free to Image

slattynan
Posts: 43
Joined: Fri Jul 06, 2018 12:15 pm

Re: Plugin installs not working

Post by slattynan » Sun Dec 02, 2018 8:01 am

nah, I have a workaround now. happy days :D

Post Reply