bug with command line "eventghost.exe -e"

Found a bug in EventGhost? Report it here.
Snowbird
Experienced User
Posts: 141
Joined: Fri Jul 03, 2009 10:04 am

Re: bug with command line "eventghost.exe -e"

Post by Snowbird » Wed Dec 06, 2017 9:02 am

Hi,

just to let you know that it has been 48h that it is running without a single hitch ! :) so we can definitively say that it's completely fixed ! Because it has never worked for so long without throwing an error and/or running multiple EG processes at the same time.

good job Kev. :wink:

Thank you !

Snowbird
Experienced User
Posts: 141
Joined: Fri Jul 03, 2009 10:04 am

Re: bug with command line "eventghost.exe -e"

Post by Snowbird » Wed Dec 06, 2017 1:15 pm

NOoooooooooooooooooooooo :)

just had the bug of 2 EG processes ! :shock: :shock:
I can't believe it... i really thought it was solved for good.... sorry for the bad news ! it looks like there is some more tuning to be made.

User avatar
kgschlosser
Site Admin
Posts: 3113
Joined: Fri Jun 05, 2015 5:43 am
Location: Rocky Mountains, Colorado USA

Re: bug with command line "eventghost.exe -e"

Post by kgschlosser » Wed Dec 06, 2017 3:12 pm

i am hoping you were running EG in debugging mode during this and have some log output for me :-D
If you like the work I have been doing then feel free to Image

Snowbird
Experienced User
Posts: 141
Joined: Fri Jul 03, 2009 10:04 am

Re: bug with command line "eventghost.exe -e"

Post by Snowbird » Wed Dec 06, 2017 4:32 pm

Ok, now I feel bad :D I can hear you laughing :p

I don't know for what reason I disabled it.... probably playing with it and forgot to enable it back ...

it's on now, let's wait again :)

User avatar
kgschlosser
Site Admin
Posts: 3113
Joined: Fri Jun 05, 2015 5:43 am
Location: Rocky Mountains, Colorado USA

Re: bug with command line "eventghost.exe -e"

Post by kgschlosser » Wed Dec 06, 2017 5:35 pm

i had a funny feeling you were going to say it was turned off.
If you like the work I have been doing then feel free to Image

Post Reply