Search found 74 matches

by fidoboy
Tue Apr 19, 2011 4:17 pm
Forum: Plugin Support
Topic: Generic HID
Replies: 150
Views: 133921

Re: Generic HID

Bump!!
by fidoboy
Sat Mar 05, 2011 12:49 am
Forum: Bug Reports
Topic: Generic HID plugin not working after resume from standby
Replies: 12
Views: 17693

Re: Generic HID plugin not working after resume from standby

Yes i've tried it all... that's the reason why i'm almost sure that there is a problem with Generic HID plugin. I would like to have the impressions from bartman or another EG developer
by fidoboy
Fri Mar 04, 2011 2:18 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Generic HID plugin not working after resume from standby
Replies: 12
Views: 17693

Re: Generic HID plugin not working after resume from standby

There is no support or help from developers here?
by fidoboy
Tue Mar 01, 2011 8:59 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Generic HID plugin not working after resume from standby
Replies: 12
Views: 17693

Re: Generic HID plugin not working after resume from standby

Yes, i'm almost sure that the problem is with the Generic HID plugin that doesn't identify the right device when it's plugged again... let's hope that Bartman could read this and fixes it soon.
by fidoboy
Mon Feb 28, 2011 5:16 pm
Forum: Plugin Support
Topic: Generic HID
Replies: 150
Views: 133921

Re: Generic HID

Hello Bartman, can you take a look at this post? viewtopic.php?f=4&t=3062&p=17710#p17710 I think that it's related with this plugin...
by fidoboy
Mon Feb 28, 2011 5:14 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Generic HID plugin not working after resume from standby
Replies: 12
Views: 17693

Re: Generic HID plugin not working after resume from standby

Thanks for the tip, but i've already tried this and it doesn't help. I'm trying with devcon to simulate device unplug but the problem is that when device is plugged again it's not being recogniced by EG because there is 4 HID devices with same name. I think that there is a problem with the generic H...
by fidoboy
Sun Feb 27, 2011 11:14 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Generic HID plugin not working after resume from standby
Replies: 12
Views: 17693

Re: Generic HID plugin not working after resume from standby

Well finally i've concluded that problem is windows related. With the help of devcon.exe app i've tried to remove the device from device manager and then reeable it, and this way it works fine. The problem is that EG doesn't find the egeneric HID device after device rescan. There is a error in EG lo...
by fidoboy
Mon Feb 14, 2011 4:01 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Generic HID plugin not working after resume from standby
Replies: 12
Views: 17693

Generic HID plugin not working after resume from standby

Hi, I've noticed that there is a problem when i resume my computer from standby; after that, all events from my HID device are not being registered by Eventghost (i press keys but event doesn't appear on the log window). There is any way to solve this? This also happens when returning from hibernati...
by fidoboy
Sat Jan 03, 2009 5:05 pm
Forum: General Support
Topic: EventGhost doesn't save the settings between sessions
Replies: 1
Views: 1241

EventGhost doesn't save the settings between sessions

I'm using EventGhost Build 1487 on Windows XP Pro SP3. I've a dedicated PC for using with XBMC only, so i'm using SilentLaunch to launch EVentGhost and explorer.exe process is not launched. Using EventGhost i've created a startup macro that launches XBMC and other programs that i need to be running....
by fidoboy
Thu Dec 04, 2008 11:46 pm
Forum: General Support
Topic: No interface in Eventghost
Replies: 2
Views: 1405

Re: No interface in Eventghost

Many thanks bartman!! it worked!!

regards,
by fidoboy
Thu Dec 04, 2008 8:50 pm
Forum: General Support
Topic: No interface in Eventghost
Replies: 2
Views: 1405

No interface in Eventghost

I don't know how it happened but my EventGhost interface has disappeared. When i open the EG window i only can see the menu bar and also the toolbar below, but the main zone, where the log and macros tree is located only shows an empty area, how can i restore EventGhost to its default view? I'm usin...
by fidoboy
Thu Dec 04, 2008 12:14 am
Forum: General Support
Topic: Random Keyboard changes in detected keys
Replies: 3
Views: 2021

Re: Random Keyboard changes in detected keys

And? Could it be solved? There is a workaround?

Best regards,
by fidoboy
Wed Dec 03, 2008 3:56 am
Forum: Bug Reports
Topic: Keyboard states sometime is messed up
Replies: 4
Views: 3779

Re: Keyboard states sometime is messed up

I'm having the same issue. I've reported it here: http://www.eventghost.org/forum/viewtop ... f=2&t=1129

i hope that it can be solved soon. I've just downloaded the latest version 1486 and it's still having the same bug... :(

regards,